Brandan: "Victoriile contează foarte mult pentru moralul nostru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a trecut de polonezii de la Legia Varşovia, scor 2-1, în cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Mijlocaşul argentinia Pablo Brandan, a declarat, marţi, după succesul repurtat de echipa sa Steaua în partida cu Legia Varşovia, scor 2-1, că victoriile din meciurile amicale contează foarte mult pentru moralul jucătorilor înaintea dublei manşe cu formaţia olandeză Twente Enschede din Liga Europa.

"Victoriile contează foarte mult pentru moralul nostru. S-a văzut că au ieşit nişte lucruri pe care le-am încercat la antrenament. E foarte importantă victoria, pentru asta jucăm fotbal, nu contează că e meci amical, în campionat sau în Europa. Mister ne-a propus să câştigăm toate meciurile. Nu mă interesează ce fac celelate adversare, mă interesează numai Steaua. Intergrarea noilor veniţi este foate bună, se adaptează rapid, înteabă tot timpul ce trebuie să facă... Chipciu m-a impresionat foarte mult, dar şi ceilalţi", a spus Brandan, la Digi Sport.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, marţi, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia poloneză Legia Varşovia, în cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya. Golurile învingătorilor au fost marcate de Fl. Costea '21 şi Tatu '35, în timp ce pentru polonezi a înscris Rybus, în minutul 48.

În primul amical, Steaua a câştigat, duminică, tot cu scorul de 2-1 (1-1), partida cu echipa bulgară Levski Sofia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite