Brădişteanu: "Starea lui Cristian Borcea este foarte bună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea lui Cristian Borcea este bună, nu au apărut complicaţii postoperatorii şi chiar s-a ridicat la marginea patului, a declarat, marţi, medicul Şerban Brădişteanu.

Şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, medicul Şerban Brădişteanu, a spus că preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, este bine, a depăşit cu bine noaptea şi este în continuare sub supraveghere.

Cristian Borcea a fost supus, luni, unei intervenţii chirurgicale de by-pass pe o arteră coronară blocată, grefa fiind luată din artera mamară, a precizat medicul Şerban Brădişteanu. Preşedintele executiv al FC Dinamo avea o malformaţie, probabil congenitală, artera coronară fiind strangulată de o punte musculară, a explicat medicul Şerban Brădişteanu, la finalul intervenţiei chirurgicale. În cadrul intervenţiei a fost secţionată puntea musculară. De asemenea, a fost recoltată o porţiune din artera mamară internă şi apoi a fost grefată pe artera bolnavă. Artera grefată ocoleşte porţiunea blocată din artera coronară. Acest nou pasaj va aduce sânge bogat în oxigen pentru muşchiul cardiac, a explicat doctorul Şerban Brădişteanu, cel care l-a operat în august 2011 şi pe Cornel Dinu, administratorul delegat al FC Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite