Braamhaar a arbitrat Unirea în prima victorie a ialomiţenilor în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric Braamhaar
Eric Braamhaar

Arbitrul olandez Eric Braamhaar, desemnat să conducă meciul tur din 16-imile de finală ale Ligii Europa dintre Liverpool şi Unirea Urziceni, a oficiat şi la prima victorie a ialomiţenilor în Liga Campionilor, în compania grupării Glasgow Rangers, scor 4-1.

Eric Braamhaar a mai arbitrat meciul pe care Steaua l-a disputat în grupele Ligii Campionilor, în compania echipei Bayern Munchen, în deplasare, scor 3-0 în favoarea germanilor. El a fost la centru şi în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, ediţia 2005/2006, la meciul Steaua - Rosenborg, scor 1-1.

Arbitrul olandez a fost acuzat, în martie 2007, că s-a bucurat la ultimul gol al echipei Ajax Amsterdam în derbiul cu PSV Eindhoven, scor 5-1. El a declarat că era fericit pentru faptul că legea avantajului aplicată la acea fază s-a concretizat pe tabelă. "Nu am strigat de bucurie pentru Ajax. Nu m-am bucurat pentru gol, ci pentru o decizie corectă de arbitraj. Am lăsat legea avantajului după un fault asupra unui atacant de la Ajax, este frumos să vezi cum o decizie se concretizează pentru echipa dezavantajată la prima vedere. De-asta m-am bucurat, a fost un moment frumos", a explicat Braamhaar.

Tot Braamhaam a întrerupt, pentru 20 de minute, meciul dintre Fortuna Sittard şi NEC Nijmegen, în octombrie 2001, deoarece spectatorii scandau obscenităţi la adresa soţiei sale. Arbitrul a aşteptat ca suporterii să-şi ceară scuze pentru a dicta continuarea partidei.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite