Bozovici s-a întors de la naţională supărat şi extenuat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bozovici
Bozovici

Rapidistul Vladimir Bozovici şi "clujeanul" Beto erau singurii jucători cu şanse să meargă la Euro 2012, dar după baraje, a mai rămas doar unul. Muntengru a fost eliminată de Cehia, iar fundaşul giuleştenilor va vedea şi el turneul final de la televizor.

Vladimir Bozovici a jucat puţin în turul de la Praga, 0-2, dar în retur, când Muntenegru trebuia să întoarcă rezultatul, rapidistul a fost integralist. Contribuţia sa n-a contat însă prea mult şi cehii s-au impus di nou. 1-0, obţinând lejer calificarea. Supărat şi extenuat după aceste două jocuri, dar şi după drumurile făcute, Bozovici s-a întors aseară la Bucureşti, pentru a se alătura lotului lui răzvan Lucescu.

Din fericire pentru el, Rapid are meci în Liga I abia luni, când adversară le va fi Gaz Metan Mediaş, şi are şanse să se refacă fizic şi mental. Totuşi, este posibil ca ezequias să apară în primul 11, la fel cum se va întâmpla şi cu Dan Alexa. Celor doi le-a expirat suspendarea de trei etape dicată după eliminările din derby-ul cu Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite