Bozovici poate să câştige 600.000 de euro în trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Bozo" câştigă 150.000 de euro pe sezon, iar oficialii rapidişti i-au propus prelungirea acordului pentru următorii trei ani, care ar creşte de la un sezon la altul.

Preşedintele Dinu Gheorghe a declarat încă de la revenirea la Rapid, în vară, că vrea concurenţă pe fiecare compartiment la echipă. L-a adus pe brazilianul Ezequias de la Braşov pentru postul de fundaş stânga, însă titularul de drept a fost tot Bozovici, un fotbalist foarte iubit de galerie. Jucătorul de origine sârbă a intrat în ultimul an de contract, însă şi-ar dori să continue tot în Giuleşti. În acest moment, „Bozo" câştigă 150.000 de euro pe sezon, iar oficialii rapidişti i-au propus prelungirea acordului pentru următorii trei ani, care ar creşte de la un sezon la altul.

Astfel, în 2011, fundaşul de 29 de ani ar urma să câştige 180.000 de euro, în anul următor 200.000, iar în 2013 salariul său ar ajunge la 220.000 de euro. Fotbalistul şi impresarul său sunt satisfăcuţi de ofertă şi ar urma să bată palma cu Rapid după Revelion. Totuşi, ei mai au o dorinţă: cer mai mulţi bani la semnătură, ţinând cont şi de faptul că salariile la echipele din România vin mereu cu întârziere. În afară de Bozovici, un alt fotbalist important de la echipă, Costin Lazăr, a intrat în ultimul an de contract şi poate pleca pe gratis după încheierea campionatului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite