Bozovici, tachinat de portughezii Rapidului. Miza e un loc la Euro 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muntenegreanul Vladimir Bozovici e singurul jucător din lotul giuleştenilor care are şanse să meargă la Campionatul European din Ucraina şi Polonia, dar mai are de trecut un baraj foarte greu, care s-a tras la sorţi azi.

Fundaşul stânga al Rapidului a ajuns ieri în România, dar abia la antrenamentul din această dimineaţă a dat ochii cu colegii săi. Dacă românii l-au felicitat, Bozovici a avut mari probleme cu colegii săi vorbitori de portugheză, cu care s-a tachinat non stop. „Oooo, domnul Bozovici, vreţi la Europene, nu? Dacă picaţi cu Portugalia sunteţi morţi. N-aveţi nicio şansă. Ţi-ai făcut rugăciunile de dimineaţă", a fost primirea pe care i-au făcut-o la Pro Rapid Ezequias şi Teixeira. Nici Bozovici n-a rămas însă dator. „Oooooo, Portugal, mare echipă. Staţi cuminţi! Dacă eraţi aşa tari nu jucaţi barajul!", a fost răspunsul muntenegreanului. Până la urmă, sorţii n-au intersectat cele două ţări. Deşi Portugalia şi Muntenegru au făcut parte din urne diferite, lusitanii se vor bate cu Bosnia şi Herţegovina, iar trupa lui Bozovici va da piept cu Cehia.

„Suntem mândri de Bozovici. Sperăm ca măcar el să meargă la Campionatul European, de la anul. Noi deja ne-am obişnuit să ne uităm la televizor!"
Daniel Pancu, atacant Rapid

Muntenegru a terminat grupa de calificare în spatele Angliei, dar în faţa Elveţiei, în timp ce Portugalia a fost trimisă la baraj de Danemarca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite