Bourceanu, pe lista neagră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bourceanu (dreapta) poate rămâne fără banderolă după venirea lui Stoichiţă
Bourceanu (dreapta) poate rămâne fără banderolă după venirea lui Stoichiţă

Contestat de fani şi de colegi, căpitanul a pierdut şi susţinerea patronului Gigi Becali, care-şi doreşte acum un alt mijlocaş defensiv.

A jucat de 33 de ori pentru Steaua în acest sezon, în toate competiţiile, iar de cele mai multe ori a fost şi căpitanul echipei. Cu toate acestea, Alex Bourceanu e un jucător indezirabil în Ghencea. Mijlocaşul de 27 de ani e contestat de suporteri, de colegi, care nu-i recunosc autoritatea, iar mai nou a intrat şi în gura patronului Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera crede că Bourceanu e un fotbalist mult prea lent pentru o echipă cu pretenţiile Stelei.  „Am nevoie de un alt închizător. Un jucător cu viziune, care să dea ora exactă, să dea tonul muzicii. Bourceanu se elimină câteodată din joc prea rapid", a comentat Becali, care consideră că închizătorul ideal ar fi o combinaţie între vasluianul Ousmane N'Doye şi dinamovistul Djakaridja Koné.

„L-am vrut pe N'Doye, dar el nu poate veni pentru că nu e creştin. Îmi place mult şi Koné. Când pune piciorul, acolo rămâne mingea. Imediat pasează, are clarviziune. Mi l-a propus un impresar, dar i-am zis să-şi vadă de treaba lui. E finu' Borcea la Dinamo şi nu mă bag", a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor.
Una dintre primele măsuri pe care Mihai Stoichiţă a vrut să le ia în noul său mandat a fost aceea de a-i retrage banderola lui Bourceanu. „Căpitanul trebuie să fie un exemplu pentru toţi. În afara lui Bourceanu mai sunt şi alţii, care merită banderola", a anunţat Stoichiţă.

Chiar gigi l-a făcut căpitanul echipei

La Târgu-Jiu, tot Bourceanu a fost căpitan, dar asta în condiţiile în care Tătăruşanu, principalul său contracandidat, a fost accidentat. Cel care i-a pus banderola pe braţ lui Bourceanu, în toamna trecută, a fost chiar Gigi Becali. „El intră mereu la sacrificiu, dă totul pe teren, aşa cum trebuie să facă un fotbalist la Steaua. E normal ca un asemenea om să poarte banderola", a fost argumentul de atunci al patronului.

E în pericol de suspendare

Alex Bourceanu a luat al şaselea cartonaş galben din acest sezon în etapa trecută, la Târgu-Jiu. Dacă va primi un avertisment şi duminică, contra Sportului, atunci „Gattuso" ar urma să lipsească în meciul de la Galaţi, din Sâmbăta Mare, când roş-albaştrii vor întâlni campioana en-titre, Oţelul.

700 de mii de euro i-a plătit Gigi Becali lui Marian Iancu pentru Alex Bourceanu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite