Borugă: "Janos Szekely, refuzat de Jiul pentru 3.000 de dolari"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Borugă, fost preşedinte şi antrenor la Jiul Petroşani, a vorbit pentru liga2.ro despre ratarea transferului celebrului Janos Szekely la echipa "minerilor", fapt petrecut acum câteva sezoane.

"Când mă gândesc ce echipă am lăsat acolo la Petroşani îmi vine să plâng. Dar Alin Simota a făcut şi greşeli a investit în jucători care nu meritau şi nu i-a băgat în seamă pe alţii care meritau. Când l-am adus pe Szekely, în prezent la Steaua, Simota nu l-a acceptat pentru 3.000 de dolari. A vrut să-i ofere un contract de 17.000 de dolari, în loc de 20.000 de dolari, influenţat fiind de Ionuţ Chirilă ca mai apoi să investească zeci de mii de euro în jucători care nu meritau", spune Borugă.

Borugă nu uită să-i reamintească patronului din Vale că şi în actualul sezon a aruncat cu banii pe geam. "Ştiu sigur că a irosit cel puţin 100.000 de euro cu cei trei jucători: Salif Nogo, Lucian Pârvu şi Ionuţ Luţu. A aruncat cu banii pe geam şi acum a rămas cu buza umflată. Este trist, dar adevărat! Jucătorii care au venit au fost deştepţi. Au plecat cu bani, iar randamentul lor în teren a fost zero", a mai spus Borugă.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite