Borş încearcă să-l demită pe Stan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul de Administraţie al Oţelului s-a reunit ieri într-o şedinţă extraordinară, în care s-a discutat bilanţul financiar al clubului pe anul trecut. S-a adus pe tapet şi demiterea directorului general Marius Stan, aflat în funcţie din august 2005.

 Pe lista cu posibili înlocuitori ai lui Stan se află actualul director de resurse umane al grupării de la malul Dunării, Viorel Anghelinei, dar şi preşedintele clubului de handbal Oţelul, Anton Coman.

Aflat în concediu, Marius Stan, care este şi candidat din partea USL la fotoliul de primar al Galaţiului, consideră însă că nu poate fi demis în absenţă, conform prevederilor Codului Muncii. „Acţionarii doresc să pună mâna pe banii din Ligă. Legea le permite! Când au venit, au făcut-o ca reprezentanţi ai Arcelor Mittal, însă, în momentul în care s-a făcut o majorare de capital, ei şi-au cedat acţiunile pe care le aveau la Mittal în schimbul celor de la Oţelul şi au adus câte 25.000 de euro.

Au adus câteva zeci de mii de euro şi vor să ia milioanele!", a explicat Stan. Acţionariatul clubului îi cuprinde pe Ionel Borş (country manager la Mittal), Nicu Radu (fost director de investiţii la Mittal), Mirela Gătin (director juridic la Mittal), Aurelian Mocanu (inginer-şef la Mittal), Ioan Ungureanu, fiecare cu 19,2%, respectiv vechea asociaţie nonprofit, cu 4%.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite