Bornescu îi închide poarta lui Coman!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bornescu nu e îngrijorat că-şi poate pierde postul de titular, după venirea lui Dani Coman mai ales că statistica îi este favorabilă. În primele trei etape ale sezonului nu a primit gol, o situaţie cu care bucureştenii s-au mai întâlnit în istorie decât în 1998 şi 2008.

„Sper să închid poarta Rapidului şi cu Dinamo. Fiecare portar îşi doreşte să nu primească gol cât mai mult timp. M-a ajutat şi faptul că în defensivă suntem foarte bine organizaţi", crede Bornescu.

Portarul nu e temător nici când vine vorba de Coman: "Este un caracter adevărat şi un portar profesionist. Este foarte bine că vine la Rapid. Că apăr eu sau el, trebuie să nu primim gol". Totuşi, dacă va ajunge în Giuleşti, Coman va trebui să-i fie rezervă lui Bornescu, mai ales că evoluţia rapidistului a fost apreciată de fani şi conducători.

Mircea Bornescu îşi face planuri şi pentru runda următoare, când vrea să păstreze poarta giuleştenilor imaculată, cu Dinamo. "În Ştefan cel Mare ne va fi mult mai uşor decât cu Oţelul, în derby-uri se vede valoarea jucătorilor. Dinamo  nu se va apăra pe trei linii, ca gălăţenii. Noi mergem să câştigăm", anunţă portarul.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite