Rapid-Steaua (20:30) Şumi s-a decis: Diseară apără Bornescu, joi Coman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea  Bornescu şi Dani  Coman
Mircea Bornescu şi Dani Coman

Marius Şumudică a avut de luat o hotărâre dificilă înaintea meciului cu Steaua. Cu o presiune imensă pe umeri, după ce toată săptămâna premergătoare partidei de azi s-a creat un scandal incredibil pentru postul de portar, Şumi a decis să-l folosească în derby pe Bornescu, cu toate că Dani Coman este refăcut medical. 

Dani Coman s-a resimţit la antrenamentele de joi şi a lucrat separat, acesta plecând apoi de urgenţă la Belgrad pentru refacere. Apt de joc, Dani a pierdut însă postul de titular, contra Stelei urmând să fie folosit Mircea Bornescu, deoarece Şumudică nu a vut să-l pună pe Coman în faţa unei presiuni venite din partea publicului, mai ales că şi Cristi Borcea a anunţat de curând că portarul a negociat cu Dinamo de cinci ori înainte de a veni la Rapid!

Dacă în această seară între buturile echipei Rapid va fi Pepe, în Cupă va fi titular Coman.

Bornescu s-a simţit nedreptăţit după ce "Robocop" i-a luat locul, Şumudică declarând despre fostul portar al Ştiinţei că a greşit cu Timişoara. Cel mai probabil acum, cel care se va simţi nedreptăţit de decizia antrenorului va fi Dani Coman, care, deşi nu are probleme medicale, nu va fi titular în derby.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite