Bordeanu: "Nu sunt mândru că am jucat la Steaua, Dinamo şi Rapid. Cel mai bine mi-a fost la Unirea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş al lui Dinamo, Valeriu Bordeanu, a mărturisit că perioada cea mai frumoasă din cariera sa a fost cea petrecută cu Dan Petrescu, la Unirea Urziceni.

"Nu am de ce să fiu mândru că am jucat şi la Steaua şi la Dinamo şi la Rapid. Aş fi preferat să stau la una dintre ele şi să fac performanţă. Sunt un adevărat globetrotter!

Dar tot la Urziceni m-am simţit mai bine. Acolo era un singur conducător, nu aveam probleme financiare şi nu ne băga nimeni în seamă. Asta a fost cheia succesului. În trei ani şi jumătate, Dan Petrescu nu a lipsit nici măcar de la un antrenament", a povestit Bordeanu.

Rămas fără contract după despărţirea de Dinamo, jucătorul de 34 de ani spune că tratează acum cu două formaţii din Liga 1 şi va lua o decizie asupra viitorului său până la finalul săptămânii viitoare: "Am câteva oferte pe care le voi analiza şi pînă la finalul săptămînii viitoare voi oferi răspunsul meu. Nu-mi permit să aştept mai mult, pentru că nu vreau să pierd pregătirea de vară", a spus Bordeanu la Radio Gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite