Borcea solicită falimentul Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Hotelul Boavista din Timişoara a deschis luna trecută un proces de insolvenţă la Tribunalul Timiş pe numele F.C. Politehnica Timişoara, în contul unei datorii neonorate de către clubul sportiv.

Potrivit dosarului, „Poli" Timişoara datorează hotelului peste 151.000 de lei, banii reprezentând datoriile pentru cazare acumulate în perioada 2006-2009. Hotelul Boavista a eliberat pe numele clubului patru facturi, care însumează sute de zile de cazare, banii pentru spălarea cearşafurilor şi contravaloarea a câteva mese luate la restaurantul hotelului şi consumaţia de la minibar.

Hotelul Boavista a încercat să recupereze banii pe cale amiabilă, prin intermediul avocatului, care nu a găsit pe nimeni la sediul F.C. Politehnica Timişoara. Mai mult, avocaţii hotelului au trimis Politehnicii Timişoara o invitaţie la conciliere directă, pentru ca ambele părţi să cadă de acord la o eventuală plată în rate a datoriilor.

Dinamovistul deţine 30% din acţiuni

Avocaţii hotelului nu au primit răspuns, iar apoi au descoperit la Registrul Comerţului că F.C. Timişoara şi-a mutat sediul. „Societatea avea datorii de 185.000 de lei şi a achitat 35.000 în vara lui 2009. De atunci este în imposibilitatea de a-şi achita datoriile sale comerciale ajunse la scadenţă", a spus avocatul Răzvan Covaci, care reprezintă Hotelul Boavista, la care directorul executiv de la Dinamo, Cristi Borcea, deţine 30% din acţiuni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite