Borcea se teme de Steaua: „Cu venirea lui Olăroiu, echipa se va schimba în bine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Borcea îi atenţionează pe dinamovişti să nu trateze cu dezinteres returul din semifinalele Cupei României cu Gloria Bistriţa, mai ales că în finală aşteaptă Steaua. „Nu e nimic mai frumos decât să baţi Steaua de trei ori într-un sezon”, a declarat oficialul dinamovist, care recunoaşte că revenirea lui Cosmin Olăroiu i-a întărit semnificativ pe „roş-albaştri”.

"E final de campionat, vrem să jucăm finala şi s-o câştigăm, plus să terminăm pe locul 4. Chiar dacă aparent avem un meci mai uşor azi, le-am zis jucătorilor să trateze serios această competiţie. Avem nevoie de calificare şi de a câştiga meciul cu Steaua, de a face suporterii fericiţi.

Putem salva un sezon care nu prea a fost aşa cum ne-am dorit. Dacă terminăm pe 4 şi luăm Cupa, vom face mulţi fani fericiţi. Sunt sigur că Ioan Andone are maturitatea necesară de a câştiga Cupa împotriva Stelei. O satisfacţie mai mare decât învingerea Stelei de trei ori într-un an nu există. În ultimii ani i-am cam ciocănit peste tot. Acum va fi un meci cu trofeul pe masă, deci total diferit de campionat.

Chiar dacă în ultimii trei ani am câştigat tot timpul cu ei, doar acum 4 ani am luat campionatul. Ne vom juca şansa şi am încredere mare că vom aduce trofeul în Ştefan cel Mare. Cu venirea lui Olăroiu, Steaua s-a schimbat foarte mult şi se va schimba de la meci la meci, în bine. Nu trebuie să dormim!"
, a comentat Borcea la Sport.ro, înaintea returului cu Bistriţa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite