Borcea este diabolic: îi arde la bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Şeful „câinilor“ va micşora unilateral contractele cu 25%, folosindu-se de paragrafe din regulament.„Sărbători fericite“ va rămâne doar la nivel de urare pentru dinamovişti în această iarnă. Realitatea va fi tristă, iar buzunarele elevilor lui Ţălnar vor rămâne goale.

S-au terminat meciurile, la fel şi şansele „câinilor" de a păstra aceleaşi salarii. Practic, ce a început rău pentru dinamovişti se termină şi mai rău.

După ce că ratele contractuale le sunt virate şi cu întârzieri de două luni, acum roş-albii trebuie să suporte şi micşorarea salariului. Pentru unii dintre ei, din nou. Tamaş şi Zicu au mai trecut astă-vară prin aşa ceva şi pot evita problema doar transferându-se. Altă cale nu există.

Cristi Borcea nici măcar nu trebuie să-i întrebe pe jucători dacă sunt de acord cu bani mai puţini la contracte. De ce? Pentru că şeful lui Dinamo poate micşora unilateral salariile cu până la 25 la sută! Conform Regulamentului de Ordine Interioară, clubul îşi rezervă dreptul de a modifica „în jos" remuneraţiile, chiar până la un sfert din suma anuală, dacă fotbaliştii duc o viaţă extrasportivă agitată. Şi cum majoritatea „câinilor" au călcat „pe bec" de multe ori, Borcea deţine toate pârghiile.

Mai mult, elevii lui Ţălnar pot fi băgaţi şi la „neîndeplinire de obiectiv", pentru că nu au terminat turul pe podium şi nici nu au rămas în Liga Europa. Aflând ce urmează, unii dinamovişti au început deja să „mârâie", cum ar fi Marius Niculae.

„Ştim că sunt peste tot probleme cu criza, dar un contract trebuie respectat", a spus „Săgeată" la finalul meciului de la Atena, un semn clar că nu are de gând să accepte micşorarea contractului. De altfel, atacantul de 28 de ani e doar unul dintre cei care se pregătesc să părăsească „Ştefan cel Mare" în această pauză competiţională.

Cine poate pleca de la Dinamo

Jucător    Destinaţie

Moţi    Rusia
Tamaş    WBA, Bruges
Molinero    Bruges, Aris
Zicu    Urziceni
N’Doye    Neuchatel
Ad. Cristea    Aris Salonic
Torje    Aris, Germania
Niculae    Terek

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite