Borcea a venit cu bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţionarul s-a întors lângă echipă și va achita salariile restante  cu suma încasată din drepturile TV. Cristi Borcea a lăsat Miami pentru Antalya, unde va supraveghea cum noua Dinamo se pregăteşte nu pentru Liga Campionilor, ci măcar pentru câştigarea Cupei.

Dinamoviştii au avut parte de o surpriză, vineri seară. După o lungă perioadă, mai precis două luni şi jumătate, în care nu l-au văzut la faţă, ei s-au trezit în cantonamentul din Antalya cu nimeni altul decât Cristi Borcea. Acesta a supervizat antrenamentele lui Andone şi a participat la conferinţa de prezentare a lui Vlăduţ Munteanu. Borcea a intrat în contact cu lotul „câinilor" pentru prima dată în ultimele două luni şi jumătate, perioadă în care s-a odihnit în SUA. În tot acest timp, roş-albii au suferit, şi la nivelul jocului, dar mai ales financiar. Prezenţa acţionarului la baza dinamoviştilor din Antalya a mai calmat spiritele.

Cristi Borcea a avut o discuţie cu jucătorii în urma căreia i-a mai liniştit în privinţa restanţelor salariale. Celor care aveau şi trei luni de întârziere le-a transmis că va achita două luni, urmând ca restul banilor să fie viraţi până la finalul stagiului de pregătire. „Săptămâna viitoare vom avea contractele la zi, vom intra pe un făgaş normal, ceea ce e foarte greu în România", a anunţat şeful din „Ştefan cel Mare". Banii care vor intra în conturile „câinilor" vor veni din drepturile TV, mai exact din a doua tranşă care li se cuvine dinamoviştilor pentru locul şase ocupat în ediţia de campionat 2009-2010. 

Explică de ce a plecat Niculae

Acţionarul din „Ştefan cel Mare" a detaliat, în Antalya, de ce a preferat să-l împrumute pe finul său Marius Niculae, în Grecia, la Kavala. „A plecat pentru că suporterii începuseră să-l ia la ochi. Niculae este un sufletist, a crescut la Dinamo, nu se poate ca el să fie contestat. Fanii trebuie să fie alături de jucătorii tineri care au mai rămas. Suporterilor ar trebui să le dea de gândit faptul că mulţi jucători care pleacă de la Dinamo renasc în altă parte", a spus Borcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite