Borcea a intrat în război cu galeria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Fanii şi acţionarii nu ajung la niciun consens. Primii îi acuză pentru măsurile dictatoriale impuse, accesul la meci doar cu buletinul şi îngrădirea peluzei, în timp ce şefii le impută celor din „PCH” că sunt ghidaţi doar de interese materiale.

Cristi Borcea le-a dat o replică dură şi a explicat relaţia cu fanii. "Vagabonzii, golanii ăştia din galerie nu sunt suporterii lui Dinamo. Sunt două - trei găşti care vor doar avantaje şi chiar au încercat să-i bată pe cei care au fost la meciul de la Mioveni", a anunţat acesta.

Apoi, a continuat: "Eu sunt principalul vinovat. Venind dintre ei, înainte căram confetti şi steaguri, i-am ajutat din toate punctele de vedere. Cum să spună ei acum că sunt dinamovişti, când pentru prima dată Steaua, cu 500 de suporteri, s-a auzit mai bine în Ştefan cel Mare? Cum să vină mai mulţi suporteri ai Petrolului la Dinamo acasă? Asta m-a durut cel mai mult!".

Acţionarul dinamovist ia în calcul ca roş-albii să evolueze pe un stadion din ţară, unde să fie susţinuţi de fanii locali. "Voi discuta cu domnul Badea, cu Dragoş Săvulescu, şi vom muta echipa. Variante avem, la Cluj, la Piatra Neamţ, acolo unde Dinamo are foarte mulţi suporteri", a anunţat acţionarul roş-albilor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite