Borcea: "Victoria cu Steaua nu se compară cu nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a câştigat cu 2-0 la Bistriţa şi a făcut primul pas spre finala Cupei. Câinii îşi aşteaptă marea rivală, care trebuie să treacă de coşmarul de la Braşov. Cristi Borcea spune că nimic nu se compară cu o victorie împotriva marii rivale: "Îi batem de atâţia ani"

"S-a făcut prea mare tam-tam cu Mărgăritescu"

"Dinamo este alături de Mărgăritescu. S-a făcut prea mare tam-tam pentru un cumpărător de bună credinţă", a spus Borcea la sosirea pe aeroportul Henri Coandă.

"Pe Steaua o batem de atâţia ani! Victoria cu ei e incomparabilă"

"Sunt fericit. E un pas important pentru finala cupei, ceea ce ne-am dorit. Ar fi mai frumos să jucăm cu Steaua în finală. Îi batem de atâţia ani. O victorie contra Stelei nu se compară cu nimic. Înainte fiecărui meci am emoţii, mai ales înaintea unui meci cu Steaua, dar am încredere în tradiţia ultimilor ani", a mai spus Borcea.

Întrebat de ce nu l-a însoţit pe finanţatorul stelist Gigi Becali în pelerinaj pe Muntele Athos, Borcea a spus că meciul cu Gloria Bistriţa era foarte important pentru el: "Pentru că aveam meci la Bistriţa, era o semifinală foarte importantă pentru Dinamo".

Becali a spus luni, într-o conferinţă de presă, că Borcea are un suflet curat, dar face "un păcat de moarte", motiv pentru care nu a dorit să-l însoţească în pelerinaj, potrivit prosport.

"Borcea are un suflet chiar mai bun şi mai curat decât mine. El face un păcat care este de moarte şi la care nu poate renunţa. Dar probabil, uşor-uşor, cu timpul... N-are vârsta mea, şi eu când eram ca el... Eu am să încerc, pentru că are un suflet extraordinar de curat, să-l aduc pe calea cea bună. Şi e imposibil ca Dumnezeu să nu vrea să-l salveze pe el. A vrut să vină cu mine la muntele Athos. I-am zis: «Mai stai, să fii mai curat şi pe urmă. Îţi spun eu când să vii pe munte». Trebuie să fii mai curat când mergi acolo. Acolo nici animale nu există de parte femeiască, totul e bărbătesc, ca să nu existe ispită", a explicat el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite