Borcea: "Sunt bucuros că s-a terminat procesul. Sper să fie o decizie corectă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, marţi noapte, la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti, că este bucuros de finalizarea dezbaterilor în dosarul transferurilor de jucători şi este încrezător că verdictul în acest proces va fi unul corect, că este nevinovat.

"Sunt bucuros că s-a terminat, sper să fie o decizie corectă şi conformă cu realitatea, mai exact că nu sunt vinovat. Au fost acuzaţii nefondate, dar am încredere în justiţia din România. Procurorul nu a fost corect", a declarat Borcea, fiind singurul care a discutat cu presa după încheierea dezbaterilor.

Marţi, după mai bine de nouă ore de dezbateri, Instanţa Tribunalului Bucureşti a anunţat că se va pronunţa peste două săptămâni în dosarul transferurilor de jucători, la peste trei ani de la începerea procesului. Concluziile părţilor implicate şi ultimul cuvânt al inculpaţilor s-au încheiat în jurul orei 23.30.

La termenul de marţi, care a început cu o întârziere de două ore şi jumătate, au fost prezenţi toţi cei opt inculpaţi, agenţii de fotbalişti Ioan şi Victor Becali, acţionatul majoritar al FC Rapid, George Copos, preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu, fostul impresar Gică Popescu şi fostul preşedinte al cluburilor Oţelul Galaţi şi Steaua, Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite