Borcea: "Rămân la Dinamo, nu mai plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Borcea, acţionarul dinamovist, s-a răzgândit în urma discuţiei cu Nicolae Badea şi va rămâne în continuare la echipă. Borcea s-a întâlnit cu Badea şi cu Cornel Dinu.

"Mă leagă multe momente plăcute de nea Cornel şi de domnul Badea. Au fost ani cînd ne-am ocupat de Dinamo mai mult de familii. Ar fi păcat să lăsăm clubul într-un moment foarte greu, poate la fel ca în 95-97, cînd umblam cu nea Cornel pe la mese să cerşim un milion pentru Dinamo", a declarat Borcea la gsp.

La discuţii a mai participat şi Cornel Dinu, administratorul-delegat al clubului. A lipsit al treilea acţionar al echipei, Dragoş Săvulescu, acesta fiind  în conflict cu Borcea. Badea a fost cel care a anunţat marea împăcare.

Cristi Borcea intenţionează să-l aducă pe Iulian Tameş, de la FC Timişoara. Fotbalistul vizat are de recuperat însă bani de la gruparea din Banat. "Cei de la Timişoara mi-au propus rezilierea contractului, dar nu plec dacă nu mi se plătesc restanţele financiare. La Dinamo nu ştiu dacă ajung ţinând cont că nu a existat o ofertă oficială din partea celor de acolo", a declarat Tameş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite