Borcea: "Pandurii o să fie retrogradaţi şi dezafiliaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Dinamoviştii trebuie să primească astăzi 475.000 de euro de la clubul Pandurii în contul transferului lui Ilie Iordache.

"Nu mai acceptăm nimic, o să fie retrogradaţi şi dezafiliaţi. Noi am venit cu toate variantele posibile înaintea meciului din Galaţi, dar el a vrut să plătească în vara şi noi nu acceptăm aşa ceva. În ultima convenţie încheiată între cele două echipe, domnul Condescu ne-a plătit 100.000 de euro prin ordin de plată. Trebuia să mai plătească câte 100.000 de euro pe lună, dar nu am văzut niciun ban. În cazul în care clubul Pandurii nu plăteşte nici săptămîna viitoare, toţi jucătorii rămîn liberi de contract şi atunci trebuie să dea socoteală ce a făcut cu banii sindicatului şi ai echipei. A furat de la toţi minerii. Eu săptămâna viitoare o să iau 2-3 jucători de acolo", a spus Cristi Borcea la gsptv.

În cazul în care clubul Pandurii şi plăteşte astăzi 475.000 de euro clubului Dinamo, atunci gruparea gorjeană va fi retrogradată în Liga a III-a, urmând să piardă restul meciurilor din Liga I cu scorul de 0-3.

Întreg scandalul din „Cazul Ilie Iordache" a pornit după ce, în 2009, Comitetul Executiv al FRF l-a declarat liber de contract pe fotbalistul transferat de Pandurii de la Dinamo. Potrivit unei clauze în contractul încheiat între cele două cluburi, dacă Ilie Iordache devenea liber, gorjenii erau obligaţi să plătească daune de un milion de euro "câinilor"! În ultimii doi ani, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu (foto), a contestat decizia Comitetului Executiv. Ieri, oficialul oltenilor a anunţat că acum inclusiv cei de la federaţie admit că au greşit

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite