Borcea: "Nu sunt liniştit, mă gândesc la meciul din Ucraina"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat că dacă echipa antrenată de Liviu Ciobotariu se va impune în returul cu Vorskla Poltava şi se va califica în grupele Ligii Europa, atunci se poate spune că este un început ca atunci când dinamoviştii au ajuns în primăvara europeană.

Nu m-am liniştit, încă mă gândesc la meciul din Ucraina. Azi am obţinut însă o victorie importantă, care mă bucură. E o victorie meritată, puteam fără probleme să învingem la un scor mult mai mare. Sunt sigur că dacă vom avea stadionul plin şi se va crea acea atmosferă pe care numai suporterii dinamovişti ştiu să o facă ne vom califica. Sper ca stadionul să fie plin. Sigur că am emoţii, e păcat însă de ora de disputare a returului cu Poltava (n.r. - 18.15). Dacă vom câştiga joi şi ne vom califica se poate spune că e un început ca atunci când am luat campionatul şi am ajuns în primăvara europeană", a spus Borcea.

Oficialul dinamovist, care se va căsători la 28 august, a precizat că le-a spus jucătorilor că îşi doreşte foarte mult calificarea în grupele Ligii Europa. "Păi cui i-ar mai arde de altceva dacă nu ne-am califica? Cum să nu aibă legătură cu nunta? Sunt gata cu pregătirile de nuntă", a mai spus el.

Cristian Borcea a menţionat că are mare încredere în Ionel Dănciulescu, care a marcat un gol în meciul cu Sportul Studenţesc, scor 2-0: "Eu am spus mereu că Dinamo are mare nevoie de Dănciulescu şi am mare încredere în el. Ganea e jucătorul lui Dinamo, ne bazăm pe el şi cu siguranţă şi el îşi va prelungi contractul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite