Borcea: "Andone va fi manager general, cu el vom recâştiga trofee"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Borcea, directorul general al lui Dinamo, e convins că prin aducerea lui Ioan Andone în Ştefan cel Mare echipa îşi va recăpăta strălucirea şi va reîncepe să cîştige trofee.

"Andone ne va reda strălucirea pierdută în ultimii ani. Cu el am obţinut cele mai muhlte trofee: 3 cupe şi două campionate în 3 ani de zile. Poate să unească echipa, poate să aducă titlul şl să ne ducă în Champions League. Nu o să punem presiune pe Ando, la cum îl cunosc ştiu că-şi doreşte foarte mult titlul. Nu va fi nici o presiune pe umerii lui. Cea mai mare presiune va fi pe noi, pe acţionari, conducători, antrenori, jucători să aducem suporterii la stadion. Fără ei nu vom obţine niciodată ce ne dorim.

În primul rînd, sentimental am încercat să-l conving pe Andone. Se ştie că el iubeşte Dinamo. Dorinţa lui e foarte mare să cîştige, să ia un campionat şi să meargă în Ligă cu Dinamo. Am fost sigur că va semna cînd am fost la nunta lui de argint.Au fost imagini cu câştigarea campionatului cu Dinamo, cu fericirea de atunci, am văzut în ochii lui lacrimi, nostalgie. Am vorbit cu Mihnea, fiul lui, mi-a zis că a vorbit cu Ando şi i-a zis să revină la Dinamo să ia campionatul.  L-am întrebat pe Ando: «Tu te vezi la Rapid?» Mi-a spus ce durere a avut cînd a stat pe banca cealaltă în Giuleşti la meciul cu Dinamo, mi-a zis că nu a dormit toată noaptea.

Acum 10 minute a plecat din biroul meu, stă, lucrează, se gîndeşte ce e mai bine pentru Dinamo. Face totul şi cu sufletul. Sunt invidios pe CFR, anul trecut am pierdut campionatul ca proştii, anul ăsta pe mâna arbitrilor  am pierdut 16 puncte, şi alte puncte pe mâna portarilor. Am fost egalaţi în minutul 90 cu toate echipele mari. Dacă nu aş fi invidios ar însemna că nu am mentalitate de învingător. E prima dată de cînd sunt eu la Dinamo cînd trec 3 ani şi nu luăm nici un trofeu.

O să anunţ când voi face pasul înapoi de tot, după ce îi voi asigura toate condiţiile lui Andone. Săptămîna viitoare voi anunţa ce fac, dar vă spun că nu mai pot fi cum am fost, sută la sută. Sunt în focul ăsta din '94, din '98 sunt la conducerea clubului. Nu mai pot, asta e. O să am o discuţie şi cu Ando, şi cu domnul Badea.
Eu ţin la titulatură, vreau să-l responsabilizez să aibă discuţii cu jucătorii, cu contracte, cu jucătorii, cu centrul de copii şi juniori, deci va fi manager general.


Pentru Andone, Adrian Cristea e unul dintre cei mai importanţi jucători, la Cluj a vrut să-l ia, în Arabia Saudită a vrut să-l ia", a spus Borcea la "Fanatik Show", de la Digi Sport, conform gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite