Borcea: „I-am cocoşat“ Becali: „E praf echipa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 0-2 pe terenul „câinilor”, patronul Stelei a recunoscut că echipa sa a jucat foarte slab, în vreme ce oficialii dinamovişti se gândesc din nou la titlul de campioană. Golurile marcate de Marius Alexe şi Andrei Cristea l-au umilit pe Gigi Becali, care a plecat înainte de final de la stadion.

Dinamo pare că a redevenit o echipă. Uşor remaniată de Ţălnar, cu Zicu în tribună şi „Prinţul" Cristea rezervă, formaţia roş-albilor a bătut Steaua cu 2-0, smulgând şase puncte rivalior din Ghencea în acest sezon.

Din meciul de aseară, Gigi Becali a văzut mai întâi slăbiciunile echipei sale: „Noi am fost atât de slabi, că ne bătea şi ultima clasată. Când ţi-e frică de aceste derby-uri, înseamnă că n-ai clasă. Jur că nu am ce să-i reproşez lui Stoichiţă. A încercat cu Ovidiu Petre fundaş central, mie chiar mi-a plăcut ideea, nu pot zice nimic. Sunt în fotbal de 7-8 ani, dar aşa slab nu am jucat niciodată. Un fleac, ne-au ciuruit!". Patronul roş-albaştrilor l-a desfiinţat pe Pleşan: „Nu are ce căuta la Steaua, tot el ne-a îngropat şi anul trecut".

În asentimentul lui Becali a fost şi Cristi Borcea: „Steaua este cea mai slabă echipă cu care a jucat Dinamo în acest an. Regina a plecat cocoşată! Ar fi o tragedie să pierdem titlul. Avem şanse. Le-am spus jucătorilor la şedinţă că trebuie să joace şi pentru suporteri, că vin şi stau în ploaie pentru ei".

În schimb, acţionarul lui Dinamo, Vasile Turcu, are unele semne de întrebare: „Stau şi mă întreb cum a ajuns Steaua aşa sus în clasament cu echipa asta. Dacă era 5-0 sau 6-0 nu se supăra nimeni. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ".

Cornel Dinu a analizat foarte bine „bubele" Stelei. „Ovidiu Petre putea juca stoper doar pe timpul lui Hitler. Are copite, nu picioare. Zapata este superb, e revoluţia din Mexic. Ce dracului caută Zapata la Steaua? Nu poţi să dai pe lângă minge aşa, o loveşti cu jambierul, cu ceva...", a spus Dinu, care a dezvăluit că Ţălnar se gândea ieri, în ziua partidei, să plece de la Dinamo din cauza scandalului cu încercarea de blătuire a meciului prin Adrian Cristea. „E cu o clasă peste Rednic şi Andone", a încheiat „Mister" laudele la adresa lui Ţălnar.

Bratu şi N'Doye au salvat un suporter

Atacantul „câinilor roşii", Florin Bratu, l-a salvat pe un suporter dinamovist care fusese reţinut de jandarmi pentru că a intrat pe teren la finalul partidei. În sprijinul fanului a venit şi senegalezul Ousmane N'Doye, aşa că suporterul în cauză a scapat de o interdicţie pe stadion.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite