Borcea:"Steaua e cea mai slabă echipă pe care am întâlnit-o!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Preşedintele executiv de la Dinamo crede că echipa întâlnită de Dinamo este cu mult ca valoare sub cele întâlnite până acum  în campionat. El s-a bucurat în stilul caracteristic după meci, exclamând la vederea camerelor de luat vederi: "Un fleac! I-am ciuruit!"

"Victoria aceasta contează foarte mult pentru noi. Eram convins că vom câştiga la mai multe goluri diferenţă. Dacă băteam la 5-6 goluri diferenţă nu era nicio problemă. Nu ne gândim deocamdată la titlu. Avem mult de muncă. Mai sunt 12 etape şi aşteptăm cu interes să câştigăm şi cu echipele mici"

Vasile Turcu, acţionar Dinamo

"Azi am jucat cu cea mai slabă echipă din campionat pe care am întâlnit-o până acum. Dinamo putea să joace fără portar. Steaua nu a ajuns la poarta noastră. Bucurie mai mare pentru fanul dinamovist decât să învingi Steaua de două ori într-un an de zile şi acasă şi în deplasare într-un an de zile nu există"

Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Andrei Cristea:  ”Există un Dumnezeu!”

Andrei Cristea a marcat primul său gol în Şoseaua Ştefan cel Mare în 2010, dar probabil şi cel mai important.  „Mă bucur că am reuşit să fac atâţia oameni fericiţi”, a spus atacantul dinamovist imediat după finalul jocului. Euforic după victoria cu Steaua, Cristea a ţinut să transmită mesaje către cei din Ghencea: „S-a dovedit că există un Dumnezeu. Eu sunt cel mai fericit că am ajuns să joc la Dinamo, restul nu mai contează. Celor de la Steaua le spun doar să fie sănătoşi”.

Mihai Stoichiţă (antrenor Steaua):  "Am întâlnit o echipă foarte motivată. Atitudinea a lăsat de dorit. Am avut un joc sufocat. N-am avut coninuitate. Foarte multe execuţii tehnice nereuşite. Asta ne-a condus la insuccesul din această seară"

Cornel Ţălnar (antrenor Dinamo): "Mă bucur enorm pentru victoria din această seară. Mai puţin mă interesează rezultatele celorlalte echipe. Mă interesează parcursul nostru"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite