Borcea rămâne la Miami şi se internează o săptămână: Îşi schimbă din nou sângele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea vrea să plece de la Dinamo
Cristi Borcea vrea să plece de la Dinamo

Cristi Borcea nu mai revine în ţară luna aceasta şi va rămâne în USA pentru a se trata în urma unei intoxicaţii cu mercur.

"Îmi voi schimba sângele. Am luat  această decizie tot din cauza problemelor legate de prezenţa mercurului în organism. De luni mă voi interna din nou pentru o săptămînă", a spus Borcea, conform www.gsp.ro.

"Dacă totul va decurge normal şi doctorii îşi vor da acordul la  mijlocul lunii viitoare vom reveni în ţară. Eu abia aştept să mă întorc pe stadion să urmăresc meciurile lui Dinamo", a mai spus Borcea referindu-se şi la problemele de sănătate ale soţiei sale, Alina. Aceasta e însărcinată şi medicii nu i-au dat încă acceptul pentru a călători cu avionul.

Tratamentul pe care îl urmează Borcea se numeşte chelatoterapie, iar tehnica aceasta constă în infuzia în sânge de EDTA, un supliment pentru îndepărtarea metalelor grele din organism.

20 de sesiuni trebuie să urmeze Cristi Borcea, iar tratamentul poate provoca: probleme la nivelul măduvei osoase, leziuni renale, tensiune arterială scăzută, ritm cardiac rapid, oboseală şi reacţii alergice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite