Borcea: "Ciobotariu l-a dorit foarte mult pe Menassel"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, la Tribunalul Bucureşti, unde a fost prezent în calitate de inculpat în dosarul transferurilor, că antrenorul Liviu Ciobotariu este cel care l-a dorit la echipă pe Nasser Menassel, jucător pe care l-a avut elev şi la CS Otopeni.

"Toţi jucătoriii care vin la Dinamo sunt ceruţi de Ciobotariu. El a lucrat cu Menassel la Otopeni şi l-a dorit foarte mult", a spus Borcea.

Oficialul grupării dinamoviste a motivat ratarea transferului jucătorului Anderson Santana prin faptul că în locul lui a fost trimis Joao Alves de la Vitoria Guimaraes, care evoluează pe postul de mijlocaş şi nu de fundaş stânga: "Din câte ştiu eu Goga nu este în cantonament cu Dinamo. De ce nu mai venit protughezii? Păi dacă s-a dus după un fundaş stânga şi ei au trimis mijlocaş... Asta e. Deocamdată eu ştiu că Marius Niculae este la pregătire".

Mijlocaşul francez Nasser Menassel, care a evoluat ultima oară la Universitatea Cluj, se antrenează începând de marţi alături de lotul pregătit de antrenorul dinamovist Liviu Ciobotariu, în cantonamentul din Antalya.

Jucătorul francez a sosit luni seară, în cantonamentul dinamoviştilor de la "Papillon Belvil".

Mijlocaşul de origine algeriană, în vârstă de 28 de ani, a mai evoluat la Grenoble, Rodez, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite