Bonfim şi Ricardo au fost iertaţi în Săptămâna Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a organizat ieri o „spovedanie publică”, în cadrul căreia a anunţat că cei doi brazilieni se pot întoarce la prima echipă, spre bucuria lui Sorin Cîrţu. Cei doi fotbalişti fuseseră excluşi ca urmare a faptului că au fugit din cantonament după victoria cu Oţelul

Exilul lui Bonfim şi Ricardo la Steaua II s-a terminat la fel de brusc cum a început. Cei doi au fost iertaţi ieri de către Gigi Becali, care a dorit să se împace cu toată lumea în Săptămâna Mare. „Bonfim şi Ricardo sunt liberi să se prezinte la antrenamente. O să vină şi Cîrţu pe la mine, am să-i spun şi lui: «Iertare». Eu îi iert, dar depinde şi de antrenor dacă vor juca sau nu", a spus Becali. Chiar dacă brazilianul Maicon a marcat trei goluri care i-au adus Stelei şase puncte în ultima săptămână, latifundiarul nu e convins că-l va păstra pe brazilian şi în sezonul următor. „Dacă aceste puncte vor atârna la sfârşitul campionatului, atunci el e norocul nostru şi va rămâne la Steaua. Voi scoate imediat din buzunar 800.000 de euro ca să-l cumpăr", a explicat patronul roş-albaştrilor.

„Costea nu mai era cu mintea la Craiova"

Gigi Becali a explicat şi de ce atacantul Mihai Costea, care va avea drept de joc la Steaua abia din vară, se antrenează încă de acum sub comanda lui Sorin Cîrţu: „Am vorbit cu Mititelu. Mi-a zis: «Mai bine îl iei de acum pentru că nu îi mai e mintea aici. Şi atunci, mai bine să fie linişte». Se supăra şi fratele lui, care ţine foarte mult la el, îi mai spunea nu ştiu ce un alt coechipier, şi intra în râcă cu ei. Ei mizează pe Florin acum".

"Gândurile mele sunt la titlu. Mă gândeam că podiumul va arăta cam aşa: Steaua, Vaslui şi Galaţi. Ei au scos tot untul. Nu mai au forţă. Steaua abia începe să scoată untul!''

Gigi Becali
patron Steaua

Mută sediul Stelei la Ghimpaţi

Supărat din cauza faptului că primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a dat fanilor autorizaţia de a protesta în faţa sediului Stelei, aflat chiar la „Palatul" său din Aleea Alexandru, latifundiarul din Pipera este decis să ia măsuri în acest sens. „Aceşti suporteri nu vor mai avea ocazia să vină acasă la mine. Am să mut sediul clubului la Ghimpaţi, în judeţul Giurgiu, n-au decât să protesteze în fiecare zi acolo", a mărturisit Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite