Bonfim, Parks şi Dede, daţi afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iancu i-a exclus din lot pe cei trei elevi ai lui Sabău, după ce suporterii bănăţeni i-au surprins la trei dimineaţă în bar şi i-au „turnat” pe rebeli conducerii.

Fanii Timişoarei au fost „înarmaţi" chiar şi cu probe foto. Pus în faţa acestor evidenţe, patronul echipei nu a avut încotro şi a trebuit să renunţe la brazilianul Bonfim, la costaricanul Parks şi la angolezul Dede.

Nu este normal ca ei să petreacă înainte de meciul cu Pandurii. La echipa mea, nu o să accept niciodată fotbalişti indisciplinaţi, care sunt cu gândul în altă parte şi nu la fotbal", ne-a spus Marian Iancu. Patronul a fost contrat puternic de Parks.

Povestea despre mine, Dede şi Bonfim în club este o minciună! Au vreo poză cu noi petrecând la ora trei dimineaţă? Eu dormeam la ora aia. Şi dacă aş fi stat până la trei dimineaţă, sâmbătă, care era problema? Meciul cu Pandurii este de-abia luni seara. În proporţie de 90 la sută nu voi mai sta la Timişoara din vară. Cei de aici au pretenţii de campioni, dar nu gândesc precum nişte campioni", ne-a spus internaţionalul costarican.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite