Bonetti dinamitează „Groapa“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Dinamo şi-a acuzat elevii de blat la meciul cu CFR Cluj şi a creat o ruptură puternică în vestiarul „câinilor“. Italianul are, însă, susţinerea lui Nicolae Badea şi poate conduce echipa şi la finala Cupei.

Dinamo a pierdut acasă, cu CFR Cluj, iar la finalul partidei din vestiarul echipei au ieşit lucruri incredibile. Ionel Dănciulescu, unul dintre veteranii roş-albilor, fotbalist cu peste 300 de meciuri jucate pentru „câini" a răbufnit: „Toată săptămâna, Bonetti ne-a acuzat de blat. E cea mai neagră zi din viaţa mea şi dacă eu am făcut vreodată aşa ceva să nu mai joc fotbal niciodată", a spus „Corbul", care a fost schimbat la pauză de italian şi înlocuit cu Ţucudean. „Am înţeles că voia să mă înlocuiască din minutul 10.

Ce să mai zic, cred că la Kapetanos eu trebuia să fac marcaj când a dat gol", a mai spus, ironic, fotbalistul de 35 de ani. Dănciulescu nu e singurul fotbalist care a sărit la gâtul lui Bonetti. Şi fundaşul Luchin a acuzat acelaşi tratament din partea antrenorului:„Nu e normal ce s-a întâmplat, ca aceste acuze să vină din interiorul echipei. E frustrant şi umilitor ca în loc de încurajări să primeşti acuze de blat".

Reacţia vestiarului dinamovist faţă de antrenor e parte a conflictului de interese de la Dinamo. Bonetti are un singur susţinător, pe preşedintele Nicolae Badea. Cristi Borcea nu l-a dorit la echipă şi s-a dat la o parte, Cornel Dinu îl critică constant, iar fraţii Ioan şi Victor Becali nu-l suportă deloc. În aceste condiţii, Bonetti a încercat să lovească în oamenii acestora, acesta fiind şi motivul pentru care a făcut o echipă cel puţin ciudată cu CFR Cluj, în care titularul obişnuit al buturilor, Cristi Bălgrădean a fost rezervă, pe motiv că ar fi fost descoperit de Ioan Andone.

Conflictul dintre Bonetti şi jucători a fost analizat ieri de Nicolae Badea, care şi-a afirmat susţinerea pentru tehnician. „Dario rămâne pe loc. Într-adevăr, la pauza meciului le-a reproşat fotbaliştilor că nu joacă aşa cum le-a cerut şi i-a întrebat dacă sunt drogaţi sau blătuiţi. Poate s-a pripit, dar alţi antrenori au greşit mai grav", a declarat Badea. El vrea ca italianul să conducă echipa în ultimele etape de campionat, dar şi în finala Cupei României, programată la 23 mai, chiar dacă jucătorii şi Cornel Dinu insistă ca Ion Marin sau Cornel Ţălnar să preia destinele formaţiei din Ştefan cel Mare şi să salveze ce se mai poate din acest sezon.

5 meciuri a condus Bonetti pe Dinamo în acest sezon din Liga 1, având  2 victorii, 1 egal şi  2 înfrângeri.

"Bonetti i-a acuzat pe Moţi şi Scarlatache că au luat intenţionat cartonaşe galbene ca să nu joace împotriva echipei lui Andone.
Ionel Dănciulescu atacant Dinamo

"Dacă aş fi fost conducător la Dinamo, l-aş fi dat afară imediat pe Bonetti. E inadmisibil să te comporţi aşa faţă de propriii jucători.''
Victor Becali agent FIFA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite