Bombă în Giuleşti! Şiman: "Varga a acceptat condiţiile Rapidului!" Vezi ce mai rămâne de negociat pentru ca transferul să se realizeze!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varga în tricoul Rapidului
Varga în tricoul Rapidului

Dacian Varga a avut un tur extraordinar la Kuban Krasnodar şi Dan Petrescu l-ar vrea în continuare în Rusia, dar împrumutul acestuia a expirat şi trebuie negociate alte condiţii. Până una alta, jucătorul ar putea rămâne însă în Liga I.

Vasile Şiman, patronul Sportului Studenţesc, a dezvăluit în premieră că, culmea, Rapid, echipa al cărui pământ se scufundă tot timpul, este cel mai aproape de a obţine transferul mijlocaşului de 26 de ani.

"Există un interes parţial pentru Varga din partea Rapidului. Parţial înseamnă că ar accepta nişte condiţii puse de ei, nu s-au gândit încă la pretenţiile clubului nostru", a declarat Şiman la gsptv.

Varga a mai fost la Rapid în 2010 şi a fost alături de Tibi Bălan în mijlocul scandalului care a dus la la pierderea cu 3-0 la masa verde a unui meci cu Timişoara pentru că ambii jucători fuseseră transferaţi după finalul perioadei de mercato.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite