Boloni explică de ce n-a venit la Steaua: "N-am apucat să spun ce-mi doresc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Actualul antrenor al lui PAOK Salonic, Ladislau Boloni, a fost dorit de Steaua în vară, însă tehnicianul a mărturisit că n-a apucat să ajungă la negocieri cu formaţia roş-albastră.

"De la Steaua, am vorbit doar cu domnul Stoica. Mi-a explicat cum vede el această colaborare. Ar fi fost oarecum delicată venirea mea la Steaua. Nu am ajuns până la momentul de a alege. Ca să ajungi să alegi trebuie să spui şi tu ce îţi doreşti, dar nu a mai fost cazul. Steaua avea nevoie de antrenor repede, pentru că juca în Europa League.

Îi mulţumesc domnului Stoica, a avut un comportament extrem de profesionist. E deosebit de trist că dispare atmosfera care era pe Ghencea. Când am avut şansa să joc împotriva lui Liverpool la ei, în Liga Campionilor...cântecul lor dinaintea meciului...nu mă duc aşa departe. Mă uit la ăştia ai mei de la PAOK cum cântă...cam aşa simţeam şi noi în Ghencea. Era un vulcan periculos pentru toţi care veneau să joace cu noi şi un imbold fantastic pentru noi", a declarat Boloni la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite