Bogdan Stancu, „tunul“ familiei Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul roş-albaştrilor este dispus să se despartă, în iarnă, de golgheterul echipei, jucător deţinut în coproprietate cu verii săi. Aflat în pericolul de a-şi pierde o parte din avere, din cauza unor datorii de 3,4 milioane de euro la stat, Gigi Becali este dispus să se despartă în iarnă de Bogdan Stancu.

Latifundiarul speră să scoată pe jucătorul său cel puţin şase milioane de euro, sumă pentru care s-a despărţit şi de Mirel Rădoi. Fotbalistul de 23 de ani traversează acum o formă foarte bună, „Motanul" reuşind să marcheze de cinci ori în primele şase etape, plus un gol în Liga Europa şi un altul în contul naţionalei, în partida cu Albania.

Atacantul a fost adus în Ghencea în urmă cu doi ani de la Unirea Urziceni, Gigi Becali plătindu-i la vremea respectivă lui Dumitru Bucşaru un milion de euro pentru 50% din drepturile sale federative, restul fiind deţinute în continuare de către verii săi, Ioan şi Victor Becali. De altfel, Giovanni n-a stat nici el cu mâinile în sân, fostul impresar discutând chiar şi cu celebrul José Mourinho despre Stancu, pe care l-a mai propus însă şi altor grupări din Serie A, printre care şi AS Bari.

„Pe Stancu o să-l vând cu foarte mulţi bani, este urmărit de o echipă importantă din Europa (n.r: Real Madrid) cu al cărei antrenor suntem prieteni, eu şi cu Giovanni. Jumătate din suma care se va lua pentru un transfer în străinătate va ajunge la Giovanni", a recunoscut Gigi Becali.

Gigi Becali: „Cu Brandan o să arătăm ca Barça"

Patronul Stelei era bucuros ieri pentru că a reuşit să finalizeze tratativele cu argentinianul Pablo Brandan. „Antrenorul l-a vrut pe Brandan. Tot timpul când vorbeam cu Ilie îmi bătea apropouri şi mă întreba de Brandan. Eu l-am întrebat dacă îl vrea pe Brandan şi el mi-a zis că, dacă i-l aduc, o să arătăm ca Barcelona. I-am zis că, dacă îl vrea, îl luăm. S-a rezolvat şi transferul lui Andrei Ionescu la Urziceni. E valoros, să demonstreze la Urziceni că poate să câştige meciuri de unul singur", a spus Gigi Becali. Brandan s-a antrenat ieri cu Unirea, urmând să ajungă astăzi în Ghencea, împreună cu Laurenţiu Marinescu.

"Bogdan Stancu este jucătorul numărul unu în România. Poate să facă faţă la Real Madrid, Chelsea, Inter, oriunde!"
Ilie Dumitrescu
manager general Steaua

Kapetanos va fi de acum rezerva lui Bilaşco

Deşi este un jucător foarte apreciat de către Ilie Dumitrescu, fostul golgheter al Stelei, Pantelis Kapetanos, va ajunge pe banca de rezerve odată cu aducerea lui Marius Bilaşco. „Nu am în plan să joc cu două vârfuri. Va trebui să renunţ la cineva, asta este clar", a explicat ieri Dumitrescu.

Totuşi, grecul, aflat în ultimul an de contract, va fi în continuare titular în meciurile din grupele Ligii Europa, acolo unde „Bilă" nu are drept de joc, pentru că a evoluat deja pentru Unirea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite