„M-a sunat Becali! Vreau la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali (dreapta) şi-a  fixat primul obiectiv:  readucerea lui Ogăraru
Becali (dreapta) şi-a fixat primul obiectiv: readucerea lui Ogăraru

George Ogăraru a confirmat aseară că patronul roş-albaştrilor i-a propus 10.000 de euro pe lună până în iunie 2010 şi a mărturisit că ar putea evolua în Ghencea din retur. După cum „Adevărul“ a anunţat în ediţia din 15 noiembrie, fundaşul lui Ajax este aproape de o revenire în Liga I.

Intrat în ultimele şase luni de contract, polonezul Pawel Golanski va părăsi aproape sigur formaţia din Ghencea în această iarnă. „Nu îi voi mai prelungi contractul. Şi-a făcut datoria la echipă, dar meciul cu Internaţional a fost ultimul pentru el la Steaua", a dezvăluit Gigi Becali.

Acest anunţ i-a pus pe jar pe Stoichiţă şi pe Panduru, care i-au cerut patronului întăriri în apărare, având în vedere că Steaua ar rămâne fără niciun fundaş dreapta de meserie în lot în cazul plecării lui „Golo". „Cadoul meu de Anul Nou pentru Stoichiţă îl reprezintă doi fundaşi", a calmat apele latifundiarul.

Mai întâi împrumut, apoi transfer definitiv

Primul nume pe lista lui „Lippi" este cel al lui Ogăraru, actualmente la Ajax.

„Am discutat cu George. Este un jucător tehnic, care ştie să se mişte. Ar fi extraordinar dacă l‑am readuce la Steaua! Să vedem dacă îmi dă un răspuns. Normal că îl vreau, dar el are salariu mare şi nu vreau să mai dau salarii mari. I-am zis că îi dau 10.000 de euro pe lună", a explicat Becali.

Jucătorul intrat în dizgraţia antrenorului de la Ajax, Martin Jol, ar urma să revină mai întâi sub formă de împrumut pe şase luni, până la
expirarea contractului, pentru ca apoi să fie achiziţionat definitiv.

Ogăraru, care s-ar afla la a treia descălecare în Ghencea, după perioada 1998-2006 şi 2008-2009, n-ar refuza o reîntoarcere la echipa sa de suflet. Contactat de „Adevărul", „Ogă" a recunoscut că a discutat cu patronul Stelei în cursul zilei de ieri.

„E adevărat că m-a sunat domnul Becali şi mi-a oferit cât a spus. Deocamdată, nici nu s-a deschis perioada de transferuri, a fost o primă rundă de discuţii, Normal, mi-aş dori să revin şi să joc din nou la Steaua, la echipa la care ţin cel mai mult. De aici, aş fi şi mai aproape de naţională. Să vedem cum vor decurge negocierile în continuare", ne‑a mărturisit apărătorul „lăncierilor". 

Tănase: „De acum, la ora 22.00 voi fi acasă. M-am cuminţit!"

Cristi Tănase a jubilat după golul reuşit contra celor de la Internaţional Curtea de Argeş.

„E de povestit nepoţilor reuşita. Aveam nevoie de gol ca de aer şi, după atâta agitaţie, voiam să marchez cu orice preţ. De acum nu mă va mai prinde ora 22.00 în oraş, iar în retur, când o să fiu la punct şi cu pregătirea, voi arăta ce pot. Ar fi nemaipomenit să fiu iertat şi de amendă, mai ales că acum vin Sărbătorile", a spus Tănase. „

Mă onorează foarte mult această comparaţie cu Hagi, care alături de Dobrin este unul dintre cei mai mari fotbalişti români", a completat „Dodel".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite