„Blestemaţi“ de o brichetă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce a fluierat finalul meciului, arbitrul Alexandru Deaconu a fost încercuit de rapidişti
După ce a fluierat finalul meciului, arbitrul Alexandru Deaconu a fost încercuit de rapidişti

Steliştii nu au mai câştigat niciun derby bucureştean după ce comisiile FRF le-au dat trei puncte la „masa verde“ cu Rapid.Era minutul 74 al meciului din 2008, când centralul Deaconu a întrerupt meciul la 1-0 pentru giuleşteni! Arbitrul nu a mai putut continua partida după ce a fost lovit în cap cu o brichetă.

Scandalul pe tema brichetei a devenit unul incredibil, trupa lui Gigi Becali câştigând la masa verde cu 3-0! Steliştii vin acum în Giuleşti ducând în spate un blestem al „brichetei", pentru că după acel meci, din sezonul 2007/2008, aceştia nu au mai reuşit niciodată să se mai impună în vreun derby bucureştean! Mai mult, anul trecut au înregistrat o umilinţă de proporţii, rapidiştii impunându-se cu 5-1 pe Giuleşti în faţa Stelei!

Revenind la meciul din 2008, celebră a devenit imaginea cu Lovin strângând jucătorii Stelei şi fugind la vestiar, pentru ca meciul să fie întrerupt.

Reacţia jucătorului a fost considerată o adevărată lipsă de fair-play de toată lumea fotbalului. Lovin regretă acum gestul său: „Îmi pare rău că m-am bucurat", spune acesta despre gestul care l-a împins în dizgraţia fanilor de la Steaua.

Maftei nu mai este interesat de derby!

Căpitanul Rapidului din acel meci, Vasile Maftei, nu uită disputa: "Ni s-a luat o victorie clară cu Steaua", spune jucătorul. Dar când vine vorba de Rapid, fundaşul care a evoluat aproape 10 ani în tricoul giuleştenilor e dezamăgit, mai ales că în vară şi-a dorit să revină în Grant, dar giuleştenii l-au ţinut în aşteptare până s-a încheiat perioada de transferuri şi astfel a rămas tot la Urziceni!

„Ce simbol să fie eu la Rapid ? Poate Renault Simbol! Meciul cu Steaua nu mă interesează, le doresc doar să rămână sus. Ce să mai spun eu de Rapid ? Din cauza celor de la club am rămas pe drumuri, am stat şi am aşteptat să vin la ei, până unde nu am mai avut unde să ma transfer!", spune cu amar Maftei.

5 motive pentru care ar bate Rapid

1  Giuleştenii au sprijinul suporterilor care creează o atmosferă de invidiat şi îşi împing jucătorii de la spate.

Spadacio şi compania au avut mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti derby-ul, în timp ce steliştii vin după un meci obositor din Europa League.

3 Copos le-a achitat toate restanţele financiare şi le-a promis o primă importantă. Astfel, jucătorii Rapidului trebuie să învingă pentru a avea o iarnă liniştită.

Un eşec ar însemna posibila plecare a lui Dinu Gheorghe, un om extrem de important în club.

5  Şumudică vrea să învingă neapărat Steaua pentru a confirma cu adevărat ca antrenor, dar şi pentru a-i răspunde lui Gigi Becali pentru ultimele acuze ale acestuia.

Ultimele ştiri din tabăra Rapidului

S-au vândut toate biletele. Cu o zi înainte de derby s-au epuizat toate cele 10.000 de bilete pentru partida din această seară. Astfel, vom avea parte de o atmosferă de zile mari pe Stadionul Giuleşti.

Primă colosală de la Copos. După ce a câştigat un proces în faţa lui Gigi Becali, Copos vrea să-l bată şi la fotbal. Astfel, dacă vor reuşi o victorie în derby, fiecare rapidist va fi răsplătit cu câte 5.000 de euro din partea patronului.

Şumi nu ştie pe cine să bage în poartă! Tehnicianul nu era ieri hotârât pe cine să folosească, urmând să decidă azi dacă îl va folosi pe Coman, portar pentru care înclina de ieri să-l trimită între buturi, numai că acesta înaintea derby-ului, nu s-a antrenat decât trei zile.

Cassio, la un gol de previziunea lui Dinu Gheorghe. Brazilianul Cassio a promis că va înscrie în derby-ul cu Steaua pentru fani şi pentru a-i îndeplini dorinţa preşedintelui Dinu „Vamă", cel care a spus că atacantul său va marca de la 8-10 goluri în tur. Cassio are şapte goluri înscrise până acum.

Steaua, nouă derby-uri fără victorie

Sezon 2008-2009

Etapa 14    Rapid - Steaua    0 - 0
Etapa 31    Steaua - Rapid    1 - 2
Etapa 12     Dinamo - Steaua    1-1
Etapa 30     Steaua - Dinamo    1-1

Sezon 2009/2010

Etapa 11     Steaua - Rapid    1 - 1
Etapa 28     Rapid - Steaua    5-1
Etapa 5     Steaua - Dinamo    0-1
Etapa 22     Dinamo - Steaua    2-0

Sezon 2010 - 2011

Etapa 11     Dinamo - Steaua    2-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite