"Nu cred că membrii Comitetului Executiv al UEFA sunt vinovaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul secretar general-adjunct pe probleme internaţionale al FRF Cristian Bivolaru a declarat, vineri, ziarului ProSport, că nu crede acuzaţiile de corupţie formulate de fostul trezorier al Federaţiei Cipriote de Fotbal, Spyros Marangos, la adresa unor membri ai Comitetului Executiv al UEFA.

"Deocamdată sunt doar declaraţii ale fostului trezorier al federaţiei din Cipru care trebuie dovedite. Oricum, multe dintre elemente din povestea acestuia ridică semne de întrebare. UEFA am înţeles că a pornit deja o investigaţie, care îl obligă pe fostul trezorier cipriot să dovedească acuzele aduse. Trebuie să aşteptăm rezultatele anchetei UEFA. Cunoscând persoanele implicate în acest caz, nu cred că ar putea fi vinovate de aşa ceva", a spus Cristian Bivolaru.

Bivolaru a menţionat că Federaţia Română de Fotbal nu riscă nicio sancţiune din partea UEFA, în urma investigaţiei pornite de DNA acest caz. "România nu riscă vreo sancţiune din partea UEFA pentru sesizarea din oficiu a DNA şi investigaţia începută de aceasta. DNA are dreptul să investigheze orice persoană, deci şi pe membrii Federaţiei Române de Fotbal. Oricum, până acum sunt doar nişte acuze şi toţi membrii Comitetului Executiv al UEFA sunt protejaţi de prezumţia de nevinovăţie", a mai spus Cristian Bivolaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite