Biletele pentru Cupa României s-au epuizat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iaşiul vrea să se despartă frumos de fotbalul mare, iar suporterii moldoveni au dat năvală la casele de bilete ale stadionului Emil Alexandrescu pentru a-şi achiziţional biletele al finala Cupei României dintre CFR Cluj (deţinătoarea trofeului) şi FC Vaslui (calificată în premieră în finală).

"Am pus în vânzare biletele repartizate nouă de către Federaţie. Au fost aproximativ 3.200 de tichete, dintre care câteva sute au revenit clubului Politehnica Iaşi, CS Politehnica Iaşi şi Primăriei. Aşa cum ne aşteptam, biletele pentru finala Cupei României s-au epuizat în câteva ore. Dacă ţinem cont de numărul mare de iubitori de fotbal din Iaşi, cererea a fost foarte mare în comparaţie cu numărul de bilete avute de noi la dispoziţie" , a spus Preşedintele clubului Poli Iaşi, Cristian Stărică.

Suporterii au putut cumpăra doar câte două bilete şi doar în baza Buletinului sau Cărţii de Identitate de Iaşi sau de judeţul Iaşi. Biletele au fost scoase la vânzare la preţurile de 25 lei pentru tribune şi 15 lei la peluze.

Finala Cupei României, ediţia 2009-2010, va avea loc miercuri, 26 mai, de la ora 21.00, pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite