Bilaşco:"MM a aruncat nişte vorbe la cald! Sper să nu plece!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârful Unirii Urziceni, Marius Bilaşco, a vorbit despre meciul din Supercupa României, pierdut ieri, la penaltyuri, contra CFR Cluj.

"Nu pot să vorbesc despre arbitraj, nu este tereaba noastră. Am fost egali cu cei de la CFR până la penalty-uri. Am avut prima şansă, dar din păcate pentru noi nu am reuşit să profităm. Mi s-a părut ca au fost unele faze în care au jucat cam dur, dar mi-e greu să vorbesc imediat după meci. Nu pot să zic că se vor bate doar CFR şi Unirea pentru titlu. Probabil câştigătoarea o vom afla pe final. Putem vorbi despre un complex al nostru faţă de Cluj. Se întâmplă ceva când jucăm cu CFR. Nu aş putea să spun că sunt mai puternici decât anul trecut, vom vedea în timp", a declarat Marius Bilaşco pentru Sport.ro.

Atacantul a vorbit şi despre intenţia lui MM Stoica de a părăsit echipa.

"Noi ne simţim mai puternici decât anul trecut. Micile lipsuri pe care le-am avut anul trecut le-am acoperit prin venirea unor jucători. A fost supărarea foarte mare şi poate MM a aruncat nişte vorbe la cald. Ar fi o pierdere foarte mare pentru Unirea, dar sper să nu se întâmple asta", a mai spus Bilaşco la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite