Bilaşco: "Erau vitale aceste trei puncte!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul golului prin care Steaua a obţinut victoria cu Universitatea Craiova, Marius Bilaşco, a declarat după meci că rezultatul din Bănie este unul foarte important în lupta pentru titlul de campioană.

"Erau vitale aceste 3 puncte să ne menţinem în lupta pentru primul loc. Nu contează că am înscris eu, ci că echipa a câştigat. Nu mă intersează părerea Ştiinţei, care a spus că noi am bătut cu noroc, importante sunt cele 3 puncte. Oricum, părerea mea e că Universitea o să-şi revină şi nu multe echipe vor câştiga în Bănie", a afirmat "Bilă".

Nicolae Dică - "Presiune la Steaua e la fiecare meci, trebuie să câştigi meci de meci. Rapid, Dinamo şi Timişoara câştigaseră, aşa că trebuia să obţinem şi noi o victorie ca să fim aproape de celelalte echipe care trag la titlu. În fotbal trebuie să ai parte şi de noroc, am reuşit să fructificăm azi o ocazie, cred că e un meci pe merit câştigat. Noi vrem să ajungem numărul unu cât de curand, vom da totul pe teren pentru asta, va fi excelent dacă se va şi întâmpla aşa. Sincer nu cred că Oţelul se poate menţine acolo în vârf, Steaua are posibilitatea să urce mult, are valoarea necesară!"

Geraldo Alves - "O victorie grea, am venit aici cu intenţii mari, a fost greu să obţinem cele 3 puncte. Trebuia să începem cu bine acest retur. Am jucat în faţa unei echipe bune, ne-am demonstrat valoarea, ştim că avem capacitatea să câştigăm toate meciurile, putem avea rezultate bune şi în fata celorlalte echipe care trag la titlu. Sigur că poate am avut şi noi noroc azi, am avut însă în alte meciuri ghinion şi cred că există o balanţa întotdeauna."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite