Bilaşco: "În China e o altă lume"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Bilaşco a jucat şi la Unirea Urziceni
Marius Bilaşco a jucat şi la Unirea Urziceni

Fostul atacant al Stelei, Marius Bilaşco, a povestit cum era viaţa în China, el fiind jucătorul celor de la Tianjin Teda. Acum a ajuns la Energie Cottbus, în liga secundă din Germania, iar Sărbătorile de iarnă le-a petrecut acasă.

"În China, e o altă lume, din punctul meu de vedere, la care nu e uşor să te adaptezi. Eu mărturisesc că am întâmpinat unele dificultăţi. Una dintre probleme a fost mâncarea. O altă piatră de încercare a fost clima: eu am mers în vară şi a fost foarte, foarte cald. În plus, viziunea lor despre fotbal este total diferită. Aşadar, nu mi-a fost foarte uşor în China.

Oamenii vin în număr destul de mare la meciuri. Probabil că legile nu le permit să facă pe stadioane ceea ce se întâmplă, uneori, pe arenele europene. Trăirile au fost diferite. E normal, pentru că era o altă lume. Pot spune a fost o experienţă de viaţă, până la urmă.

"Mă bucur că m-am întors în Europa pentru că vorbim, totuşi, de Germania, o ţară care are un campionat foarte puternic. Deşi e liga a doua, e un nivel foarte bun şi sper să fac treabă", a spus Bilaşco pentru emm.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite