Beto, dedicaţii pentru patronul Paszkany!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beto a impresional la CFR
Beto a impresional la CFR

Portarul portughez Beto i-a dedicat victoria CFR-ului din derby-ul cu Universitatea Cluj, scor 3-1, în etapa a XIV-a a Ligii I, patronului Arpad Paszkany, care a împlinit 40 de ani în ziua meciului.

"Am făcut un meci foarte bun împotriva unei echipe puternice. Dedic această victorie lui Arpi (Arpad Paszkany – n.red). Am avut încredere în mine şi echipă. Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo (n.r. - la faza golului lui Tony), mi-a sărit mingea într-un mod ciudat din picior”, a spus Beto.

Preşedintele clubului CFR, Iuliu Mureşan, a precizat că jucătorii au fost motivaţi în meciul cu U Cluj şi de faptul că a fost ziua de naştere a patronului. "Faptul că astăzi Arpy a împlinit o vârstă foarte frumoasă (n.r. - 40 de ani) a constituit un motiv în plus de determinare pentru echipă. Am controlat jocul, dar nici în repriza a II-a „U” nu ne-a pus probleme mari. Scorul putea fi mult mai mare, jocul a curs în favoarea noastră şi n-am avut emoţii nici după gafa lui Beto. Important e că am câştigat şi rămânem aproape de Dinamo. A fost cel mai echilibrat derbi al Clujului din istoria recentă. Universitatea Cluj e o echipă puternică care a crescut mult în ultimul timp. Vom încerca să câştigăm la Sibiu şi există şanse să fim campioni de toamnă", a spus Mureşan.

De cealaltă parte, Felix Grigore, director sportiv „U” Cluj, a declarat: "Am pierdut un joc, dar am ieşit cu capul sus de pe teren. Acum trebuie să fim pregătiţi moral pentru meciul cu Oţelul, din etapa viitoare. A fost un derbi adevărat, un spectacol frumos. I-am simţit pe fani alături, ca şi cum ar fi fost 10-12.000 în tribune. CFR a jucat mai pragmatic şi s-a impus. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil".

Echipa CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), în faţa formaţiei Universitatea Cluj, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite