Becali: "E posibil să plece Geraldo şi să vină Iliev! Mititelu şi Pţi nu se împacă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre eventualul transfer al bulgarului de la Universitatea Craiova, Valentin Iliev, în Ghencea.

"Este posibil să plece Geraldo de la Steaua şi să vină Iliev liber de contract. MM Stoica ar rezolva problema cu Geraldo căruia i-am da două salari pentru a părăsi echipa. Găman şi Mihai Costea = 2 milioane de euro. În rest, ce să mai zic: multă sănătate. Aş da două milioane de euro pe Mihai Costea şi pe Găman. Pe cei doi îi doresc eu, nu sunt pe lista lui MM Stoica. Eu spun doar ce-mi doresc. Nu cred că îi dă Mititelu în străinatate pentru că nu au cotă" , a spus Becali.

Acesta s-a referit şi la scandalul dintre Mititelu şi Piţurcă. "Nu mai este nici o cale de împăcare între cei doi şi cred că nu îl va mai lua nimeni pe Piţurcă antrenor după ce s-a întîmplat cu mine şi acum cu Mititelu. Poate să îşi găsească în străinătate, dar în România nu cred. Piţurcă nu o să ceară 5 milioane, ci banii pe munca lui. Dar acum este posibil să fie mai complicat pentru Mititelu l-a făcut de râs cînd nu l-a lăsat în cantonament. El va folosi toate clauzele legale pentru a rezolva problema pentru a-şi spăla imaginea", a mai spus latifundiarul la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite