Becali vrea pe Lia Manoliu: "Când va fi gata, sunt primul acolo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali spune că încă există şanse ca Steaua să evolueze în Liga Campionilor şi că, în acest caz, are deja pregătite două variante alternative: stadionul CFR-ului sau cel al Ceahlăului. Finanţatorul echipei din Ghencea a spus că oricum nu va sta prea mult la Buzău, pentru că va fi gata stadionul naţional în curând şi el se va asigura că Steaua va fi cea care va primi undă verde să joace acolo, nu Dinamo.

"Antrenamentele o să le facem în Ghencea, până în momentul în care îmi dau ei banii. Le cer cinci-şase milioane de euro despăgubire. Dacă termin pe locul trei, este posibil să joc în Liga Campionilor. Mă duc să joc la Piatra Neamţ sau la CFR Cluj. Dacă cei de la Cluj nu vor să jucăm acolo, aia e! Oricum va fi gata stadionul din Voluntari. Peste un an va fi gata şi stadionul Naţional, iar eu voi fi primul acolo, pentru că am patru consilieri la capitală. Vrea şi Dinamo acolo? Păi da, dar să vedem ce votează consilierii... că ăia votează cum vrea Becali! Când va fi omologat stadionul naţional, înseamnă că va fi omologat şi pentru cupele europene. Vor fi 15.000 de abonaţi. Sunt oameni care iubesc Steaua şi care vor striga numele meu pe stadion", a spus Becali pentru www.sport.ro.

Cristi Borcea declarase recent că Dinamo aşteaptă cu mare interes finalizarea noului "Lia Manoliu", pentru a putea muta echipa "câinilor" acolo, conform ProSport.

"Vom juca la Buzău, pe un stadion de 15.000 de locuri, dar vom avea 15.000 de oameni la fiecare meci, care încurajează echipa. Se va numi FC Steaua Bucureşti, dar vom juca la Buzău", a completat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite