Becali spune că Marian Iancu i-a propus două "blaturi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, răspunde acuzaţiilor de corupţie lansate de Marian Iancu şi lasă să se înţeleagă că patronul Timişoarei s-ar fi arătat dispus să-i cedeze punctele în două meciuri.

"Dacă dumneata vii la mine şi îmi propui 300.000 de EURO ca să-mi vinzi un meci, iar eu refuz, ai mai face pe nebunul? Dacă dumneata vii la mine şi îmi zici că dacă ţi-i dau pe Badea şi pe Rada, îmi dai meciul, iar eu refuz, mai faci figuri? Asta se întâmpla în returul de campionat. Iar în turul următoarei ediţii mi-a zis că-mi dă meciul pentru 300.000 de EURO, iar eu am refuzat. Domnule, să nu se sperie, zic şi eu aşa, eu nu sunt turnător, eu nu torn la DNA. Ei profită că nu sunt turnător", a spus Becali la Sport.ro

Becali face referire la returul sezonului 2007-2008. Steaua părea să scape în câştigătoarea titlului, având nevoie de opt puncte în ultimele patru partide: cu Poli şi Buzău acasă şi cu Dinamo şi Craiova în deplasare. Roş-albaştrii nu au învins nici Timişoara şi nici marea rivală, Dinamo şi au pierdut titlul la un punct (în caz de egalitate de puncte cu CFR-ul, elevii lui Lăcătuş ar fi fost campioni, având rezultatele directe favorabile, 0-0 în Gruia, 3-1 în Gruia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite