Becali se desparte de Stoichiţă şi de 9 jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea Alba iulia a învins astăzi pe Steaua cu 2-1, iar Gigi Becali anunţă după acest eşec că soarta tehnicianului Mihai Stoichiţă este pecetluită. Becali a afirmat că la finalul stagiunii va renunţa la serviciile lui "Lippi" deoarece acesta este de părere că Steaua a fost "batjocorită" în această etapă.

Pe lângă Mihai Stoichiţă vor părăsi Ghencea şi nouă jucători, printre aceştia numărându-se fraţii Karamian, Golanski sau jucătorii defensivi veniţi în această iarnă, Tall şi Parpas.

"Nici mai ştiu ce să comentez după acest meci. Mut şi gata. Chiar dacă băteam astăzi nu mai aveam şanse la titlu. Este foarte ruşinos. Le-a intrat banii, au salariile la zi, dar poate că dacă nu le dădeam banii era altfel. E prima dată când îl critic pe Stoichiţă, doar norocul ne-a adus până aici. E şi vina lui pentru că trebuia să câştige meciul ăsta. Unirea Alba Iulia a avut mai multe ocazii ca noi. Nu mai am nicio emoţie, locul doi nu îl mai putem lua. Îl va lua Unirea Urziceni şi poate vor lua şi titlu pentru că sunt echip serioasă. Am emoţii că s-ar putea să nu prindem nici cupele europene. Şi în meciul cu CFR am fost dominaţi, dar n-am vrut să spun nimic. Da, din vară Stoichiţă nu va mai continua la Steaua. Am dat de înţeles asta când am spus că din vară vom schimba echipa din temelii. Steaua e de batjocură acum, asta înseamnă să iei bătaie de la Unirea Alba Iulia. Pleacă Gora Tall, Parpas, Pepe Moreno a plecat deja, fraţii Karamyan, Golanski şi Petre Marin. Pe lângă ei vor mai pleca încă doi jucători, dar vin alţii în locul lor", a declarat Gigi Becali la Sport.ro, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite