Becali s-a luat de Tătăruşanu după ultimele greşeli: "Joacă doar pentru că vreau să-l vând repede, dar în ultimul timp cam doarme!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Tătăruşanu este unul dintre cei mai promiţători tineri portari ai României, alături de Bălgrădean, Pantilimon sau Silviu Lung Junior, dar în ultimul timp, goalkeeper-ul Stelei a cam gafat impardonabil

Amicalele cu Legia Varşofia şi Mlada Boleslav, în care a comis două greşeli de începător la două goluri ale adversarilor l-au pus pe gânduri şi pe patronul Gigi Becali, care n-a ezitat să-l înţepe pe portar. Mai mult, acesta l-a ameninţat pe Tătăruşanu că poate ieşi din primul 11 dacă nu se trezeşte repede.

Vă spun cu mîna pe inimă că Tătăruşanu apără la Steaua doar din considerente economice! Vreau să-l vînd mai repede, să-mi scot banii pe care i-am cheltuit cu el. Tătăruşanu doarme în continuare, dar s-ar putea ca la un moment dat să fie lăsat pe bancă, să doarmă mai liniştit. Ilie ştie că-l are şi pe Stanca, un portar de valoare", a afirmat Gigi Becali supărat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite