Becali l-a pus pe Argăseală spion în coasta lui Meme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei nu vrea să mai repete greşelile din trecut când s-a simţit înşelat de managerul roş-albaştrilor, astfel că l-a pus pe omul său de încredere, actualul preşedinte, să îl supravegheze. Sătul de rezultatele slabe, patronul din Ghencea l-a readus pe Mihai Stoica, omul alături de care Steaua a reuşit cele mai bune performanţe din ultimul deceniu.

Totuşi, în noul său mandat ca manager în Ghencea, Meme nu mai are aceleaşi puteri pe care le-a avut în trecut. „Mihai nu mai e ăla de dinainte. Nu mai are puterea aia, deşi eu i-am dat-o. Simt că nu mai are inima 100% aici", a punctat şi Becali.

Stoica şi-a adus majoritatea echipei cu care a lucrat şi la Urziceni la clubul roş-albastru, conducând Steaua alături de Narcis Răducan, Gabriel Caramarin sau Eugen Nae, foşti oficiali la Unirea. În schimb, pentru a se asigura că nu va mai repeta greşelile din trecut, Gigi Becali şi-a pus cel mai de încredere angajat să-l urmărească pas cu pas pe Meme. Fost preşedinte executiv, Valeriu Argăseală a dispărut din atenţia publicului, însă, conform oficialilor din Ghencea, nu-l scapă din vedere pe Mihai Stoica, care nu mai controlează tot ce intră şi iese la Steaua.

Ţiţi Dumitriu, pe făraş

Managerul stelist vrea să îşi pună amprenta în ceea ce priveşte mersul echipei roş-albastre. Astfel, după ce şi-a adus oamenii în stafful clubului, Meme vrea să umble şi în celelalte sectoare. Stoi­ca pregăteşte demiterea lui Dumitru Dumitriu, în prezent şef al centrelor de copii şi juniori din Ghencea, iar în locul său urmează să fie readus Bebe Alexe, cel care a ocupat această funcţie şi în trecut. Mai mult de atât, steliştii vor renunţa şi la jumătate din grupele de copii şi juniori, urmând să restructureze şi o mare parte din actualii antrenori ai academiei din Ghencea.

"Argăseală nu o să plece niciodată de la Steaua. Nu prea se pricepe el la fotbal, dar e omul meu de încredere, aşa că va rămâne mult şi bine în Ghencea."
Gigi Becali patron Steaua

Gigi: „Nu mai vreau străini!"

Steaua nu a înregistrat până acum decât un transfer, repatriindu-l pe fostul ei căpitan, Nicolae Dică. Totuşi, patronul din Ghencea nu se grăbeşte în privinţa achiziţiilor. „Nu mai cumpăr străini. Dacă vom avea nevoie, luăm trei sau patru jucători din România. Vorbim de transferuri după data de 15 februarie. De ce să mă grăbesc, nu stau în ploaie, avem lotul bun",  a spus Gigi Becali.

Italienii vor să-l împrumute pe Bogdan Stancu

Golgheterul României, Bogdan Stancu, este în continuare la mare căutare în Europa, deşi Gigi Becali l-a declarat netransferabil în această iarnă. După Galatasaray, Villareal, Bari sau Newcastle, Cesena şi Udinese s-au înscris şi ele în cursa pentru achiziţionarea vârfului de 23 de ani. Conform presei italiene, oficialii lui Udinese şi l-ar dori pe „Motan" sub formă de împrumut până la vară, cu opţiunea unui transfer definitiv.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite