Becali l-a dat de gol pe Dragomir după licitaţie: " Înnebunise după ce a plecat presa, se certa cu avocaţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali l-a dat de gol pe Dumitru Dragomir care spunea că vânzarea celor trei pachete este un real succes pentru echipele din Liga I.

"Ne-am interesat la Consiliul Concurenţei şi putem să vindem la un loc celelalte pachete. Trebuie să speculăm noi. La ora asta nu suntem încă păcăliţi, urmează să vedem dacă facem un pas înapoi. Asta trebuie să înţeleagă Mitică Dragomir, nu lăsăm de la noi. Vali Argăseală mi-a zis că după ce au plecat cei din presă, Mitică înnebunise, se certa cu avocaţii. Pe moment nu a realizat nici el, credea că s-a nenorocit. La început zicea că o să-i sară toţi în cap", a spus Becali.

Preşedintele LPF declarase azi, după încheierea licitaţiei, că s-a gândit din timp la această desfăşurare a evenimentelor şi că nu a fost surprins de decizia televiziunilor de a licita la doar trei pachete: "Să nu credeţi că nu anticipasem planul televiziunilor. Toţi de la Ligă ne-am gândit că ei se vor înţelege. Trebuia să fim proşti, să avem mintea lui Mititelu, ca să nu fim pregătiţi", a comentat Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite