Becali îi cere bani lui Brandan să-l lase în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pablo Brandan
Pablo Brandan

Din cel mai apreciat stelist, Pablo Brandan a devenit persona non-grata pentru patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali. Cum s-a ajuns la această situaţie?

Argentinianul a făcut presiuni mari în această iarnă să fie lăsat să plece în China, pe un salariu dublu faţă de cel de la Steaua, însă suma de transfer oferită de asiatici n-a fost deloc pe planul lui Becali. În cele din urmă, finanţatorul clubului a făcut un pact cu mijlocaşul argentinian. În cazul în care Steaua trecea de Twente, Gigi i-ar fi dat drumul lui Brandan pe doar 700.000, atât cât oferă chinezii.

Cum roş-albaştrii au pierdut însă această şansă, Becali nici nu vrea să audă de o sumă mai mică de 750.000 de euro, bani pe care-i vrea chiar de la jucător.

„M-a sunat Brandan să-mi spună că nu îmi mai dă cei 50.000 de euro. I-am zis să-şi bage minţile în cap şi să aducă banii pentru că altfel nu mai pleacă. Sunt gata să pierd cei 700.000 de euro! Începuse să spună că «ta-ta-ta», că nu ştiu ce, doar ca să nu-mi dea banii", a explicat latifundiarul. În acest moment, Pablo Brandan se află în China, unde este testat de stafful celor de la Liaoning Hongyun. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite