Becali i-a făcut echipa lui Reghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf continuă pe linia ultimilor antrenori aduşi de Gigi Becali la Steaua
Reghecampf continuă pe linia ultimilor antrenori aduşi de Gigi Becali la Steaua

Deşi Steaua a jucat doar un amical, patronul roş-albaştrilor ştie deja formula pentru sezonul viitor.

Steaua a remizat cu georgienii de la Torpedo Kutaisi, scor 1-1, în primul amical al verii, transmis în direct pe www.adevarul.ro. Chiar dacă a fost vorba de o simplă partidă de pregătire, disputată pe un teren îmbibat cu apă, jocul steliştilor l-a entuziasmat pe Gigi Becali, care, conform obiceiului său, prevede un viitor luminos echipei. „Îmi place stilul lui Reghe. Gata, deja ştiu echipa pentru sezonul viitor. Cu jucătorii care au fost la naţională avem trupă puternică", a spus Becali, după meci.

Încă o şansă pentru Tibi Bălan

Unul dintre fotbaliştii pe care se bazează în mod special Reghecampf este Tibi Bălan, jucător care n-a confirmat de la venirea în Ghencea. Antrenorul l-a mutat pe Bălan din banda dreaptă în centrul liniei mediene, iar acesta a părut că se simte bine acolo, în rolul de dispecer. Bălan este avantajat şi de tehnicitatea sa, în contextul în care Steaua are destui rupători în echipă, dar puţini fotbalişti care ştiu şi cu mingea. Reaccidentarea lui Gabi Matei face ca transferul lui de la Pandurii, efectuat la începutul anului trecut, să fie o afacere exterm de neprofitabilă. Într-un an şi jumătate la Steaua, Matei a jucat numai 118 minute, în patru partide, iar acum are nevoie de o altă pauză, de minimum o lună. „E un ţăran prost. L-am trimis la recuperare în Italia, dar el a stat acolo numai după curve. De când a venit la Bucureşti s-a şmecherit, a dat de păsărică, şi gata", l-a taxat Becali.

Evian îl vrea pe Latovlevici

Tătăruşanu, Gardoş, Chiricheş, Chipciu, Bourceanu, Tănase şi Latovlevici au ajuns şi ei în cantonament şi pot juca în partida de sâmbătă, contra lui FC Basel. Iasmin Latovlevici este curtat de o formaţie din Franţa, care ar vrea să-l transfere. Conducerea lui Evian l-a trecut în fruntea listei de achiziţii, însă n-a făcut deocamdată o ofertă concretă.

"De la Mihai Costea nu mai aştept nimic. Nu poate, e terminat, e supt de tot băiatul ăsta.''
Gigi Becali  patron Steaua

Deac, chinuit de antrenamentele lui Andone

Clujenii trag tare în cantonamentul din Austria pentru a face faţă noului sezon. Ceferiştii se chinuiesc să ducă la bun sfârşit cele două şedinţe de pregătire zilnice pe care Ioan Andone le conduce. „Antrenamentele sunt foarte grele. Şi lungi, şi de intensitate mare. Nu ne plângem, că de asta avem nevoie acum", a mărturisit Ciprian Deac, revenit în această vară în Gruia. Campionii joacă astăzi primul meci amical, în compania amatorilor de la Abtenau, în direct pe www.adevarul.ro şi Transilvania Look.

Antal, gol la Vaslui

După ce a transferat o întreagă echipă, Adrian Porumboiu şi-a văzut fotbaliştii la lucru în primul amical, disputat de moldoveni în Austria. FC Vaslui a învins cu 1-0 campioana Albaniei, KS Skenderbeu, unicul gol al echipei lui Augusto Inacio fiind reuşit de Liviu Antal, proaspăt achiziţionat de la Oţelul. Vicecampioana României a început în formula Straton - Milanov, Varela, M. Constantin, Sălăgeanu -  Antal, N Doye, Wesley, Sânmărtean - Cordoş, Stanciu.

În repriza secundă au mai intrat Cerniauskas, Hugo Luz, Heil, Cânu, Popovici, Costin, Zsiga şi Buhăescu. În scurt timp, în Austria vor ajunge şi ultimii doi fotbalişti transferaţi de FC Vaslui, care au ridicat la 14 numărul achiziţiilor din această vară.  Ei  sunt argentianul Omar Diaz (atacant) şi polonezul Piotr Celeban (fundaş). Ambii provin de la Slask Wroclaw, fostă adversară a Rapidului în Liga Europa.

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite